εργα τεχνης εμπνευσμενα απο τη θαλασσα!

Το ThalaSea Studios, εμπνευσμένο από την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του νησιού, και σε συνδυασμό με το μεράκι του ιδιοκτήτη Γιάννη Τριαντάφυλλου, είναι διακοσμημένο με χειροποίητα έργα τέχνης, δίνοντας την χαρακτηριστική αίσθηση της ατμόσφαιρας της Αντιπάρου.

Μήνυμα από τον ιδιοκτήτη / καλλιτέχνη

Γιαννης Τριανταφυλλος

Ιδιοκτήτης του ThalaSea

Επικοινωνια

Όλα ξεκίνησαν με την πρώτη μου επαφή με τις ξύλινες πρώτες ύλες του νησιού, που τις έπαιρναν τεχνίτες και έφτιαχναν εργαλεία για όργωμα, αλώνισμα και μεταφορές με ζώα.

Εμπνευσμένος από τις έντονες μυρωδιές και τα αρώματα του υγρού βουνού ή της μπρούτζινης πέτρας, το ευλογημένο δέντρο της ελιάς, τον αιώνιο κέδρο και τον πανύψηλο ευκάλυπτο, άρχισα να ασχολούμαι με την κατασκευή διαφόρων αντικειμένων, καθοδηγούμενος από τα χρώματα και αρώματα από τα βουνά και τις παραλίες. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι παλιά παντζούρια, πόρτες και διάφορα παλαιά ξύλινα πράγματα, που πετάγονται στα σκουπίδια.

Σε μια μικρή αποθήκη του σπιτιού μου με ένα πριόνι, ένα μικρό τροχό και μερικά χρώματα τα τελευταία χρόνια κόβω, επεξεργάζομαι και ζωγραφίζω διάφορα ξύλα, ποου μετατρέπονται σε αγνές δημιουργίες που κοσμούν το ξενοδοχείο ή που δωρίζονται σε φίλους.

Περάσαμε τέλεια!

Μείναμε εδώ κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Πεντακάθαρο και άψογα διακοσμημένο. Ο Γιάννης ήταν πολύ εξυπηρετικός και μας εξασφάλισε ώστε να έχουμε μια υπέροχη διαμονή. Η τοποθεσία είναι ιδανική - μόλις 2 λεπτά με τα πόδια τόσο από το χωριό (από τη μία) και την παραλία (από την άλλη). Πιστεύω ότι αυτό είναι ίσως το καλύτερο μέρος που έχω μείνει!

Furtive Burtie (UK)
κριτικες στο Tripadvisor

Our latest special offers,
straight to your inbox

Stay up to date with the latest specials from Base Hotel. Subscribe and save on your next stay.

Continue browsing site