ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ThalaSea Studios & Apartments

Σας καλωσορίζουμε στο νησί της Αντιπάρου και στο συγκρότημα κατοικιών ThalaSea . Μια μικρή οικογενειακή μονάδα που χτίστηκε με υπομονή και μεράκι σύμφωνα με την νησιώτικη παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Έξι στούντιο 2 ατόμων ,πέντε μεζονέτες 3 και 4 ατόμων και έξι διαμερίσματα.4 ατόμων , πλήρως εξοπλισμένα σας δίνουν την δυνατότητα να απολαύσετε τις διακοπές σας .Οι εσωτερικοί χώροι και διακοσμήσεις αποφεύγουν τις υπερβολές και είναι λιτοί και αρκετά λειτουργικοί. Όλα τα διαμερίσματα έχουν θέα στην θάλασσα και αυτόνομες αρκετά μεγάλες βεράντες και μπαλκόνια.

Το όνομα ThalaSea είναι ο συνδυασμός του γαλάζιου του ουρανού και της ελληνικής θάλασσας που βρίσκεται απλόχερα δίπλα μας .Η απόσταση από το κεντρικό λιμάνι των ferry-boats είναι μόλις 2-3 λεπτά ακολουθώντας νότια τον επαρχιακό δρόμο Χώρας- Σπηλαίου-Αη-Γιώργη. Αφού φθάσετε στο διαμέρισμα σας , αφήστε τις αποσκευές σας και περπατώντας 50-60 μ. απολαύστε ένα δροσιστικό μπάνιο στα καταγάλανα νερά της πιο γνωστής παραλίας Ψαραλυκής . Τον κεντρικό πεζόδρομο, τα πολύχρωμα καφέ με τις βοκαμβίλιες, παραδοσιακές ταβέρνες και τα καλόγουστα μικρά εμπορικά θα τα βρείτε σε απόσταση 150μ.

Περάσαμε τέλεια!

Μείναμε εδώ κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Πεντακάθαρο και άψογα διακοσμημένο. Ο Γιάννης ήταν πολύ εξυπηρετικός και μας εξασφάλισε ώστε να έχουμε μια υπέροχη διαμονή. Η τοποθεσία είναι ιδανική - μόλις 2 λεπτά με τα πόδια τόσο από το χωριό (από τη μία) και την παραλία (από την άλλη). Πιστεύω ότι αυτό είναι ίσως το καλύτερο μέρος που έχω μείνει!

Furtive Burtie (UK)
κριτικες στο Tripadvisor

Our latest special offers,
straight to your inbox

Stay up to date with the latest specials from Base Hotel. Subscribe and save on your next stay.

Continue browsing site